Kaikenlaista on tullut tehtyä kesällä. Kaikenlaisia kesäreissuja on tehty, ja oltu kotonakin. Kamera oli jonkun aikaa pois käytöstä, kun on turhan monta kertaa tippunut kivilattialle. Mutta eiköhän se vielä jonkun aikaa meitä palvele.

Tässä kuvassa ollaan tässä lähistölä  vähän  retkellä. Ja vauvakin pääsi ekaa kertaa maahan ilman alustaa. Ilmeestäkinhän sen näkee.
1711493.jpg


Sitten ollaan reissattu myös yks viikko asuntoautolla. Ja todisteena siitä tässä on kuva, jossa kumpikin pötköttää asuntoauton lattialla. Hyvin siihen näkyy mahtuvan. Ja komeet vesirokonnäpyt isommalla.
1711510.jpg


Kotona täytyy sitten nauttia siitä, että saa olla ihan tukevalla lattialla ja on tilaa vaikka istua lastentuolissakin.
1711506.jpg

Ja nyt viimeviikonloppuna käytiin vähän Porvoossa päiväseltään, ja sieltä löyty tosi kiva ulkovessa. Kuva vähän on tärähtänyt, mutta ei ollut kuin tää yksi kuva.
1711515.jpg

Sen lisäksi meillä on ollut vieraita ja ollaan tehty kaikkea muutakin kivaa. Nyt pitäis lähipäivinä menä poimimaan mansikoita, kun niitä on tossa vajaan kahdenkilometrin päässä poimittavana. Mutta pitemmittä kirjoituksitta taidan siirtyä nukkumaan, koska jo aikaa sitten oli tämännäköistä terassin kaiteen yläpuolella. Aikamoinen idyllimaisema, vaikka naapuri onkin asiasta eri mieltä.
1711500.jpg