Elikäs ei sitä meidän kameraa ja tietokonetta niin vaan saakaan yhteen, ja niitä kuvia kamerasta ulos, vaan siihen tarvitaan järeämpiä työkaluja. Eilen sitä oikein toden teolla yritettiin mies voimin, mutta ei onnistunut. Nyt sitten odottelemme postista saapuvaksi muistikortin lukijaa, jonka kautta kuvat sitten saa koneelle. Tylsää tuollainen, kun ostaa uuden kameran, joka sitten toimii huonommin kuin vanha.

  Niistä hahtuva villahousuista taisi tulla hieman liian suuret. :) Olin kutonut ne jo valmiiksi asti, kun aloin vasta asiaa miettimään. Ja päälle kokeiltuna ne menivät vaatteiden päälle ja kainaloihin asti. No, eihän toi tyttö tosta ainakaan enää kutistu, mutta kuitenkin. Saa nähdä miten suuret ne sitten oiekeasti ovat, kun saan saumat ja lahkeet valmiiksi.

Eilen vauva otti oikein kunnolla oppimansa taidon haltuun. Eli kääntyi aina salamavauhtia mahalleen, kun hänet maahan selälleen laski. Ja hetken päästä itki apua, kun ei jaksanut olla kuitenkaan mahallaan kauaa. Ja siitä kierros uudelleen käyntiin. Ja eilisellä neuvola käynnilläkään ei mitään kummenpia ollut, hyvin vauva kasvaa ja kehittyy, ainut missä ite pitäis kehittyä olis lääkärin käsialan lukeminen. Vieläkään en ole yhdestä sanasta saanut selvää, vaikka eilisestä asti olen miettinyt sitä..

Tässä kuvassa pieni tyttö oli vasta muutamanpäivän ikäinen, ja noin kovasti nukutti. Syntymä paino oli 2786g ja pituus 49senttiä

366377.jpg