Mies lähti aamulla pikkuveljeni kanssa ostamaan Huuto netistä voittamaansa naulapyssypakettia Karkkilasta. Ihan melkein sen jälkeen kun herättiin.
Mutta sielä kävikin niin, että mukaan tarttui jos jonkinmoista tavaraa tikkaista ja käsisirkkeleistä lähtien. Ja vielä myyjän varastoon jäi kaikenlaisia hyödyllisiä tavaroita. Varsinkin eräs peräkärry. Peräkärry jäi niin kiinnostamaan, että piti tietenkin lähteä ostamaan autoa, jolla vetää sitä peräkärryä. Kotona käytiin vain syömässä pikaisesti. Ja sitten ostoskierros jatkui. Ajeltiin automyyjän luo, ja ostettiin toinen auto. Minä ja tyttö ajelin kotiin, ja miespuoliset henkilöt kiersivät tontin kautta kotiin. Taas seurasi pikainen tankkaus kotona, ja tällä hetkellä uusi automme on menossa kohti tulevaa peräkärryämme. Saa nähdä, onko tullessa sekä peräkärry että auto täynnä rakennustavaroita, vai mitä kaikkea vielä matkanvarrella sinne tarttuukaan. :) Ei sitä koskaan tiedä, mitä päivä tuo tullessaan ja mihin mikäkin asia johtaa.
Tässä ottamani kuva siltä autonosto reissulta. Taitaa olla monelle tuttu paikka, jos tarkasti katsoo. Ainakin moni perhepiiristä on nähnyt tämänpaikan hiljattain.. Vähän on hämy kuva kyllä kun on vastavaloon otettu..
416777.jpg