Sunnuntain kunniaksi päätimme käydä tontilla nuotiolla makkaraa paistamassa. Ja oli ihan mukava kyllä käydäkin, koska en ihan kunnolla sitä tonttia vielä ollut kiertänytkään. Pakkasimme sitten vauvan ja itsemme autoon makkaroiden kanssa ja lähdimme ajamaan Mäntsälää kohti. Sitte kapusimme kallion päälle, ja sytytimme nuotion olohuoneeseen. Tai siis paikkaan, johon olohuone pitäisi rakentaa. Lunta oli puolisääreen asti. Mutta jo tällä viikolla tontin ulkonäkö pitäisi muuttua, kun kaivuri tulee sinne kaivamaan ja tasottamaan pihaa. Ja tekemään tietä tulevan autotallin luokse. Saa nähdä, mitä sieltä lumen alta paljastuu, ja miten vaativaksi hommaksi tien rakentaminen muodostuu.

Lisään kuvia, kun naapurissa niitä on laitettu CD: lle ja sitä kautta olen saanut tänne
384577.jpg
Eli tässä todistus kuvia siitä, että kävimme sielä tontilla nuotiolla.
384578.jpg
Eli tämä kuva on otettu sen mäen päältä, johon talon sitten pitäisi nusta. Tuo tuolla alhaalla pilkottava on meidän Volvo. :)
Eli toi mäki on oikeasti noin jyrkkä. Tosta auton kohdalta tulee sitten tie pihaan. Ja tossa auton kohdalla on se yleinen tie.

Vielä yksi kuva, joka on otettu tieltä päin. Ja tuo savu tulee sitten meidän takasta. ;) Mutta tässä se mäki/kallio näkyy ehkä vähän paremmin. Kuva siis otettu yleiseltä tieltä384583.jpg