Eilen oli ihan pakko lähteä etsimään lisää pajua, kun into tehdä paju väkerryksiä oli niin kova. Ja tälläisen kukkatorvelon sitten illalla aloitin, ja nyt tänään sain valmiiksi. Ainut huono puoli noissa pajuissa on se, että keräsin ne tien reunasta, ja ne on ihan pakokaasuissa. ELi kädet jää ihan mustiksi kun niistä vääntelee . Mutta kyllä nuo voi ainakin ulos sitten laittaa, sinne tontille vaikkapa.449190.jpg

Onhan se vähän harjoituskappale, mutta harjoitushan se vasta onkin. :) Täytyy taasen mennä jatkamaan harjoituksia, kun vauva kerran nukkuu. Noissa pajuissa on se siitiä, että saa nopeasti näkyvää aikaan. Ton tekemiseenkään ei mennyt aikaa edes tuntia.

Nyt Kestovaippakurssilta kotiuduttuani lisään noi muut tämän päivän paju vääntelyt. Eli tässä uusi kukkahäkkyrä vaiheessa vielä. Ja vauvan amme uusiokäytössä samalla. Tollasia suoria ja pitkiä (1-1,5m) pajun varpuja tarvi yllättävän paljon noihin.
 450412.jpg
En minä ihan yksin tehnyt, oli minulla tälläinen kaverikin mukana. Yksihampainen työn tarkastaja.

450413.jpg
Lopuista pajuista tein tollasen hirviö kaaospunotun pallon.
Tai no jäi sitä pajua vähän, mutta aika loppui kesken.
450414.jpg
Tuossa noi lopputulokset sitten vielä laatutarkastuksessa. Joo, näyttää tossa pallossa roosan mielestä olevan vähän koloja ja muhkuja.