Tälläistä puuhailimme eilen. Elikkäs muurasimme harkkoja. Ja oli mukavaa. Tai minä käväin ekaksi siivoamassa sen uuden asunnon, ja sen jälkeen tulin tontille. Pitäisi kai tänään alkaa pakkaamaan noita tavaroita, niin sais sitten jossain vaiheessa ne siirrettyäkin. Tossa kuvassa näkyy muuten myös se valettu antura, johon edellisessä postauksessa oli tehty muotit. Tontille tullessa aurinko paistoi kauniisti, mutta kuvan otin vasta kahdeksan aikaan, jolloin oli aurinko jo laskenut. Tuossa siis tehdään kuistin kohtaa. Kun siihen talon eteen tulee sellainen kapea kuisti.
513653.jpg

Mulla itellä on hirviä koirakuume nyt, mutta täytyy sitä asiaa miettiä nyt kuitenkin vielä. Kun itellä ei oikein sielä rakennuksella ole kauheasti mahdollisuutta mitään tehdä, kun Roosa kuitenkin vaatii huolehtimista. Mutta pelkisteen vauvan hoitaminen taas jättää mulle niin paljon aikaa, ettei tiiä mihin sitä kuluttais. :)
Onneksi vauva kyllä viihtyy tontilla ihan hyvin, mutta kotimatkat sitten onkin vähän hankalammat. Aina illalla on niin inhottava olla autossa vauvan mielestä. Ja huutavan vauvan kanssa ajaminen ei ole mitenkään mukavaa. Onneksi kohta ei enää tarvi ajaa niin pitkää matkaa kotiin, vaan se uusi asunto on siinä vieressä.
513654.jpg
Reppanalla sukat käsissä, kun en lähtiessä löytäny kunnon tumppuja. Eilen onneksi löysin parakista pitkään kateissa olleen kantoliinankin, niin siinä onhelpompi tontilla ollessa pitää vauvaa.