Rakennuksella on tällä hetkellä tehty ulkokoolauksia ulkovuorta varten. Periaatteessa ulkovuorta sais jo nyt alkaa laittamaan, jollei olisi muita hommia sitä ennen tehtävänä. Elikäs tälläsiä ristikoita on täällä meidän tulevassa talossa nyt seinät täynnä. Tohon melkein ikkunoiden yläreunaan tulee raja, jossa pystulaudat muuttuvat vaakalaudoiksi.
585868.jpg
Sen lisäksi siellä oli tehty etukuistin lattia lautoja vaille valmiiksi. Eli täytyisi mennä ostamaan painekyllästettyä puuta, josta sitten tekisi lattian noiden tukihommeleitten päälle.
Siihen tulee sellanen kapea ja pitkä kuiti, johon justiinsa mahtuu vaunut päiväunien ajaksi. :)
585865.jpg

Sillä välin kun tuo mies viettää päivänsä rakennuksella, niin me vauvan kanssa puuhaillaan täällä toisenlaisia juttuja päivät pitkät.
Tässä vauva eräässä mielipuuhassaan. Melko ison näköinen jo. Kylvyssä voisi olla vaikka kuinka kauan, ja molemmat, sekä kylpijä että kylvettäjä taitaa olla lopuksi yhtä puhtaita.
585863.jpg
Toinen mieliharrastus onkin sitten sellainen, jota on helpompi harrastaa. Siihen ei tarvi kuin jokin vähän muuta maastoa korkeammalla oleva esine. Kaikki käy vaippapaketista tyynyihin. Iltaisin siihen käy sekä äiti että isäkin hyvin. Ja mitä väsyneemmäksi pieni muuttuu, sitä enemmän ja nopeammin pitää kavuta. Monesti vaan tollasen tilanteen jälkeen hetken päästä kuuluu hätääntynyt itku, kun ei raukka jaksa enää kiivetä, eikä myöskään tiedä miten sieltä pääsee alas. Mutta hauskaa se silti on, ja heti kun vaan voi niin pitää mennä uudelleen.
585869.jpg