Tämän viikonlopun me kulutimme reissaamisen merkeissä. Tai ei me nyt niin valtavasti reisattu, mutta kuitenkin. Ensiksi perjantaina käytiin Saaren kartanon avoimien ovien päivässä. Sielä oli kaikkea mielenkiintoista kyllä. Lähinnä noita piha juttuja ihastelin sielä. Jospa meidänkin piha olisi joskus edes vähän tuon näköinen.
619214.jpg

 Sitten kun sieltä kotiuduimme, niin päätimme että rakennustouhut saavat seistä tämän viikonlopun, ja lähdimme Hyvinkään Rantasipi hotelliin. Menomatkalla kävin kuvaamassa viemäriputket ja styroksit jotka oli laitettu. Eli vaikka talo on ulkoapäin melko valmiin näköinen, on sisällä vielä kaikki alkutekijöissään. Aikas sokkeloisen näköistä, kun tossa on kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen viemäriputket vedettynä. Siinä on suihkujen, pesukoneen alusen, kurasyöpön, lavuaarin ynnä muiden viemärit.
619115.jpg
Ja kun nämä kaikki styroksit on saatu laitettua, niin sitten voi käsittääkseni valaa lattian.
619203.jpg

Hyvinkäällä kun oltiin, niin käytiin sitten samalla lauantaina ja sunnuntaina Kytäjällä. Ja Kytäjällä vauveli pääsi setänsä viereen rattaisiin. Kyllä siinä kelpasi istuskella.
619127.jpg
Oli mukava pitkästä aikaa viettää viikonloppu ilman että toinen oli rakennuksella. Sitten taas jaksaa rakennustouhuja vähän aikaa.