Pitkästä pitkästä aikaa muistan tätä blogiakin päivittää. Vaikka netissä kyllä käyn, niin silti jotenkin unohdan aina päivittää. Nyt on rakennus lomat ja kaikki muutkin lomat pidetty täälläkin, ja tavallinen arki alkaa taas. On se aina vähän haikeata, kun kesä kuluu niin nopeasti että ei meinaa perässä pysyä.
Joskos ensi kesänä ehtisi paremmin sitten lomailemaan.
707618.jpg
Tälläisessä vaiheessa rakennustyömaalla ollaan tällä hetkellä. Väliseinä rungot on valmiina, mutta sähköt, villat ja levyt täytyy laittaa ennen kun saa alkaa pintahommia tekemään. Saunan ja pesuhuoneen seinät on muurattu jo valmiiksi, vaikka kuvassa ne vielä ovat hiukan keskeneräiset. Kuva on otettu tulevan keittiön ovelta.  Kohta pitäisi ikkunat ja ovet asentaa, jolloin ei enää sisälle tuule. Rakennuskella on muuten jo yhelle seinälle kirjosieppo tehnyt pesänsä. Ja kun laitettiin noita höyrynsulkumuoveja kattoon, se lintu meni aivan hämilleen kun ei päässyt pesälleen tavallista reittiään. Mutta onneksi se taisi löytää uuden reitin jota kulkea.
707666.jpg
Meidän tyttö pääsi juhannuksena elämänsä ensimmäisen kerran saunaan, ja heti oli aivan konkarin otteet lauteilla. Yhtään ei kuvasta huomaa, että takana on pienellä viikon ripulitauti. Juhannuksen siis vietimme hotelleissa kierrellen, kun emme päässeet miehen serkun häihin tytön ripulin takia. Se oli sellainen meidän mini kesäloma, kun sen kummemmin ei ehdi rakennustouhulta lomaileen.