Minut on taas vaihteekis vallannut neulonta vimma. Tekis mieli koko ajan neuloa vain. Yhtenä iltana sain valmiiksi tälläisen hahtuvalangasta tehdyn pipon, jota piti aamulla heti kokeilla kun tyttö heräsi. Raukka ei ehtinyt edes kunnolla silmiään avata, kun itellä niin jännitti tuliko siitä liian pieni.
830990.jpg
Malli on ainakin oikein kuvauksellinen silmien unihiekan jäänteistä huolimatta.
830992.jpg
Ja aamulla kun on niin mukavaa ottaa vielä vähän rennosti, vaikka ei enää nukutakaan. Oikeasti voi olla että huovutan ton vauva kokoiseksi, niin kestää käyttöä paremmin. Täytyy pohtia asiaa.
Muutakin olen kyllä neulonut, mutta en nyt ole kuvia niistä.

Täällä kiipeily harjoitukset jatkuvat, tänään tuli jopa sellainenkin haaveri, että tuli haava suuhun. Mutta onneksi vain ihan pieni. Tässä tyylinäyte miten lelukoriin kiivetään. Ottakaa siitä mallia, jos on tarvetta kiivetä johonkin korkealle. Jalka vaan ylös ja sitten toinen perässä ja humpsis.
830986.jpg
Rakennukselta en ole muistanut pitkään aikaan ottaa kunnolla kuvia, vaikka pitäisi. Sinne tulee huomenna mies tasoittamaan ne seinät ja pohjamaalaamaan, jonka jälkeen niihin saa laittaa pintamaalin. Tänään myös luulisin takan valmistuvan lopullisesti, piippu vaan puuttuu. Rakennuksella on vähän sellanen vaihe, että ei kovin paljoa mitään näkyvää saa aikaiseksi, vaikka hommia tehdäänkin.