Tiistaina olimme siskoni kanssa kiertelemässä kirpputoreja, pikku alkuhankaluuksien(turvaistuin oli omassa autossa helsingissä)  jälkeen reissu meni todella hyvin. Sieltä kirppareilta löysin paljon kankaita, mistä pitäis tehä kaikkea kivaa. Mutta sitä ennen pitää saada entisiäkin kankaita kulutettua, joten tässä edellisestä kauppareissusta mukaan tarttuneiden kankaiden tuotokset. Tälläsia perustrikoopaitoja olen muutamia tehnyt. Tossa kuvassa muuten myös tärkein kirpparireissun saalis, mainaan isompi turvaistuin. Vauvankoppa turvaistuimessa alkoikin jalat joutua jo liian ahtaalle.Eikä ollu hinnalla pilattu, kun maksoi tinkauksen jälkeen (hyvä me ;D ) vain 8euroa. Kone nyt hukanut kuvat kaikista paidoista, mutta täytyy laittaa sitten, kun löydän muistakin paidoista kuvat.
 894199.jpg
Sen lisäksi olen tehnyt laukkuja. Täytyis tehdä tolle pienellekin ihan oma sopivan kokoinen laukku, koska se niin tykkää niillä leikkiä. Kangas on ikean 5euroa maksaneesta kangaspussista peräisin, joita olen yrittänyt kuluttaa, mutta joita vaan riittää ja riittää.
894196.jpg
Tänä aamula muuten sattui eräs hullu juttu. Tyttö leikki lelulaatikossaan istuen, välillä itki jotain, mutta ajattelin vain että sitä ärsytti kun ei saanut pyllynsä alta kaikkia leluja heiteltyä lattialle. Mutta kun sitten menin sen kaveriksi leikkimään, huomasin että lattialla oli verta. Ja tyttö hymy naamassa tarjoili minulle korista lasinsirunpalasia. Jotenkin oli lelukoriin päätynyt valokuvakehys, jonka oli sitten rikkonut. Siitä oli tullut pienenpieni haava varpaaseen, josta oli tullut verta. Haava oli ollut jo jonkin aikaa, koska verta oli lattiallakin tytön käveltyä leikkiensä välillä.
   Mutta ihmeen hyvä tuuri on kyllä meillä noiden lasinsirujuttujen kanssa ollut, kun jo aiemmin on saanut rikottua kaksi kertaa yöpöydällä olleen lampun hehkulampun. Silloin lappusta peräisin olevia siruja oli suussakin, mutta kummallakaan kertaa ei ollut haavan haavaa missään. Nyt sitten tuli ihan pieni haava, joka ei edes haitannut leikkejä mitenkään.