Kauhea käsityö innostus iskenyt minuun. Sen ekan paidan kaveriski valmisui samanlainen huppari, ja molemmille huppateille myös pareiksi gollege housut. Sen jälkeen kokeilin trikoopaidan tekoa. Tein kaksi harjoituskappaletta marimekon jämätilkuista, ja ihan isosta palasta tein sitten isomman trikoopaidan. Noista marimekon tilkuista tehtyistä tuli vähän liian pieniä johtuen kunnon kaavan puutteesta. Mutta ei ne muutenkaan ole ihan salonki kelpoisia, mutta aluspaitoina menee.
  
 Jotain koristusta tuo tylsä raidaton vaaleenpunainen paita kaipaa, mutta täytyy miettiä. Jämäntilkkujen jämistä tein tollasia pipoja. Osa vähän pieniä ja poika värisiä, mutta täytyy varastoida tulevaa varten.
Jos vaikka sattuu olemaan poika joka täällä mahassa piilottelee. ;)
878660.jpg
Sen lisäksi ompelin raksapuvun. Kun ei ollut muita ulkovaatteita sopivina kuin se tylsä äitiyspakkauksen kevyttoppapuku. Samasta viltistä tehty, kuin aiemmin valmistunut unipussi.
878655.jpg
Tämä varmasti seisova tyttö oppi muuten eilen käveleen. Iltariuhunnan lomassa otti ensin ihan vahingossa muutaman askeleen, ja sen jälkeen kun huomasi kävelevänsä kokeili moneen kertaan ottaa askelia ilman tukea. Että eipä siinä kauan kestänyt kun seisomisen jälkeen uskalsi liikkeelle. Niin iso tyttö se jo on.

Kangas unipussia varten odottaa ompelua ja kaavoja, mutta kirjaston käsityölehdet on kaikki lainassa,ja kirjastoautokin on rikki eikä tällä hetkellä kulje. Joten täytyy kai sitten vain odottaa. Vaikka se on vaikeata kun ei millään malttais.

Mutta täytyy tässä ottaa itteensä niskasta kiinni, että malttaa päätellä neulomukset, jotta voi ne sitten esitellä täällä. :)