Eilen innostuin illalla piirtämään kaavoja, ja leikkaamaan kankaita. Sain neljät pikku puolipotkarit laiekattua ja kahet ommeltuakin jo eilen. Koko on 50cm. Mutta mun silmiin näyttää kyllä melkein pienemmiltäkin. Mahtuu ne ainakin nukelle, jos ei oikealle vauvalle mahdu. :) Paitoja tein kaksi, jotka olivat suhteessa isompia kuin noi housut. Vaihtelee hirveesti näemmä 50cm koko kaavoissa.
920330.jpg
Yritin kuvat kyllä ilman tuota kuvassa näkyvää tättähäärä, mutta ehti kiskoa kaikki ompelukset lattialle, niin tyydyin tyohon kuvaan. Kädessä on vielä peukaloton lapanen, toinen lapanen onkin jo ihan valmis.

Piti jo viikko sitten laittaa kuva vessasta, mutta enpä ole jaksanut siirtää kuvia. Eli meidän vessa on pönttöä ja allasta vaille valmis nyt. Tai puuttuu sieltä vielä listat, mutta kuitenkin.
920338.jpg
Keskiviikkona saatiin poistoilmalämpöpumppukin asennettua, joten kun ilmastointi kanavat kytketään pumppuun, voi lattialämmityksen laittaa jo päälle. Tai sitä ennen tietenkin kannattaa laittaa puhallusvilla katolle, ettei lämpö karkaa harakoille. Sen jälkeen tehdään kodinhoitohuone valmiiksi, ja sitten varmaan laatoitetaan keittiön ja eteisen lattiat. Kunhan keretään sinne asti. :)