Aamulla oli siitä kumma päivä, että vauveli heräsi jo seitsemältä. Ja tietenkin juuri sinä päivänä kun oli eka kerta muskaria. Ite jo meinasin että eihän siitä lähdöstä sitten tule mitään, kun toinen on jo puoli kymmenenaikaan varmasti väsynyt. Mutta  pienten aamu unien jälkeen kuitenkin lähdimme muskariin. Ja onneksi lähdimme. Oli mukavaa vaihtelua itsellekin kotona olemiselle. Ja tyttökin tykkäsi kovasti.
Kun kerran muskari alkoi, niin täytyihän sinne sitten tehdä uudet pipot ja lapaset. Lapaset on muuten hyvät, mutta ne saa käsistä niin helposti pois. Lanka on Novitan Lollipop lankaa, joka on muuten aivan ihanna tuntusta. Ei tietenkään kovin lämmintä kun ei ole villaa, mutta näin syksyllä menee hyvin.
881764.jpg
Kotiin tultua ei meinannut olla mitään tekemistä, niin sitten vielä illalla keksin alkaa väsäämään sitä suunnittelemaani unipussia. Kaavoista lähtien piti tehdä, kun en löytänyt kaavoja mistään.
Kuitenkin tuli ihan kiva, vuoreksi laitoin aiemmin hankkimaani vaaleanpunaista lakana kangasta. Sitä nyt ei edes kuvassa näy.
881767.jpg
Tässä pussi tyhjänä, ja pitihän se sitten heti ottaa käyttöön ja testaukseen.
881769.jpg
Ainakin hyvin näyttää nukuttavan, vaikka tämän päivän päiväunilla nukkuminen ei varmaan muutenkaan olisi ongelma. Tuota hiiri fleeseä ei mennyt paljoa mitään siitä mitä ostin, eli pitää keksiä jotain muutakin käyttöä sille. Ideoita saa antaa, jos keksii. :)