Eilen oltiin koko porukalla ruuanjälkeen iltaan asti raksalla, ja saatiinhan me sitten sielä aikaankin jotain. :)
Ensin esittelen tässä aikaisemmat hommat. Kuvat ovat sitten tosi surkeita, kun on otettu kännykän kameralla, kun unohdin kameran kotiin. Mutta saa niistä jotain selvää. :)
Ensin se yksi huone, joka on jo ihan valmis kun maanataina mies teki sen.
962352.jpg
Sielä on listat ja kaikki paikoillaan.
Sitten eilen mies maalasi toisen makuuhuoneen valmiiksi.
962354.jpg
Kuvat on illalla otettu, siksi niin rakeisia. Sininen huone tämä..
Minä sillä välin tupsuttelin tuon yhden makuuhuoneen, kun mies oli ostanut sellaisen sienen jolla tuputtaa. Meinasin kyllä jo alussa lopettaa, kun maali olikin ihan väärän väristä, mutta jatkoin sitten kuitenkin loppuun. Maali oli maalikaupassa laitettu vahingossa valkoiseen pohjamaaliin, joten väri oli mielestäni aivan liian vaaleanpunainen. Kun piti olla melko tummanpunainen. Eli kolme makuuhuonetta on täysin valmiiksi maalattuja..
952159.jpg
Sen lisäksi paikkailin kodinhoitohuoneen maalausta, ja sekin on nyt sitten kokonaan maalattu.
952165.jpg
Sitten vielä illalla tuli lauma miehiä nostamaan piippua. Piippua onneksi sai metrin lyhentää, kun oli alunperin liian pitkä. Luulin että ei piippua saa paikoilleen sisäkautta, mutta yllättävän kätevästi se kuitenkin kävi. Sisäkatolla ja oikealla katolla oli kanssa miehiä nostamassa.
952156.jpg
Kaksi miestä oli lattialla, kaksi takanpäällä ja kaksi kai katollakin.
952161.jpg
Hyvin se sinne meni. Sitten vielä piti reunusvillata, ja jotain tehdä katollakin, kunnes sitten sai takkaan laittaa tulet. Voi että olikin mukavaa paistaa makkaraa ensimmäistä kertaa takassa.
952166.jpg
Sellaista tällä kertaa. Vaihtelen varmaan jossain vaiheessa parenpia kuvia noiden huonekuvien tilalle, kunhan muistan ottaa kameran tontille mukaan.

Muoks 8.10.  Vaihdoin paremmat kuvat entisten tilalle..