Eilen vihdoin onnistuin ottaa kameran patterien kanssa mukaan raksalle, niin sain keittiöstä valmiita kuvia.
Eli hellan puolelta on tämän näköistä.
1007704.jpg

Eteisen puolen seinä näyttää tällä hetkellä tältä.
1007738.jpg
Eilen maalasin loput listat valkoisiksi, ne tarvii sitten enää laittaa paikoilleen. Muut listathan on jo, mutta keittiöstä ja olohuoneesta puuttuu jalkalistat ja yhdestä makuuhuoneesta kaikki listat. Sekä kodinhoitohuoneesta myös pyyttyy vielä listat. Keskiviikkona tulee laatoittaja katsomaan, josko se tekis meille kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattian laatoitukset. Se nopeuttaisi talon valmistumista tietenkin todella paljon, jos tulisi ulkopuolinen tekeen nämä loput laatoitukset.

Eilen kaivuri myös mylläsi toivottavsti viimeisiä kertoja pihaa. Se tasoitti etupihan puukasojen alla olleen osan, kun puutavara siirrettiin pihan alaosaan.
Illalla vielä mies aloitteli olohuoneen lattian tekoa. Siinä ensimmäinen rivi laminaattia valmiina. Siitä se sitten
lähtee sekin homma.
1007772.jpg
Tyttö katseli koko ajan mielenkiinnolla, miten sitä lattiaa oikein tehdään. Muutenkin raksalla aina se, mitä isi tekee on kaikista mielenkiintoisinta. Ja tietenkin kaikkea isin tekemistä myös matkitaan koko ajan, välillä melko vaarallisinkin seurauksin. Mattopuukon käyttö varsinkin on sellainen, jota tuon ikäinen ei osaa varoa. Jos joku meillä myöhemmin käyvä ihmettelee lyijykynän jälkiä lattiassa, niin se johtuu siitä että tyttö halusi myös tehdä merkkejään laminaatteihin isin tapaan. :)
Välillä kyllä myös keksii jotain, joka ei ole vaarallista mutta on silti kivaa. Eilen harmi vaan vasta kun jo oltiin lähdössä pois, löysi tyttö mainion penkin itselleen. Juuri sopivan korkoisen, ja siinä olisi jaksanut istua kauankin jalkoja heilutellen.
1007872.jpg