Eilen yllätyksekseni melkein koko sauna oli saatu valmiiksi. Alalauteen laude laudat vaan puuttuvat, ja kiuasta ei vielä ollut saanut kaupasta. Mutta muuten.
Lauantaina sauna oli tämännäköinen. Minä silloin käsittelin noita paneeleita saunasuojalla, ja mies laittoi niitä seinään. Kaksi seinää saatiin silloin tehtyä.
1058217.jpg
Mutta sitten eilen mies oli ottanut tälläisiä kuvia. Tässä on ylälaude.
1058235.jpg
Ja tässä on alalaude.
1058248.jpg
Eli vain tollainen kolo jätettiin kiukaalle, muuten alalaude on koko saunanlattian kokoinen. Minä halusin tuollaiset lauteet, vaikka en käytännössä tiedäkään kuinka hankala on pestä lattia niiden alta. Mutta ei se onneksi ole jokapäiväinen ongelma kuitenkaan.
 Tuo seinä on laatoitettu tollaisella koristekivellä kiukaan takaa.
1058242.jpg
Kunhan saa kylpyhuoneen loppuun laatoitettua ja saumattua, ei kiuas ja loput lauteet paikoilleen niin ei muuta kuin tervetuloa saunomaan. :)
Tai täytyy kai lauteet vielä käsitellä jollain aineella, mutta sen ehtii sitten kyllä valmiinakin.

Kodinhoitohuoneen alakaapitkin on jo asennettu, mutta yläkaappeja ei koska puuttuu pesutornista sellainen välijuttu, jonka avulla ne saadaan paikoilleen.
Viikonloppuna oltiin jo yksi yö rakennuksella, ja oli tosi mukavaa. Silloin piti vahtia poistoilmalämpöpumppua, kun se oli juuri asennettu. Mutta ei senkään kanssa ollut mitään ongelmaa, vaan kaikki toimii niin kuin kuuluu.