Ihanaa kun tulee lunta. Oli aamulla neuvola itsellä, ja oli pakko ottaa tyttökin mukaan, kun ei ollut hoitomahdollisuutta siksi aikaa. Aika oli vielä 8.30, joten oli pakko sitten lähteä liikkeelle jo ennen kahdeksaa, jotta ehtii kävellen ajoissa perille. Mutta loppujen lopuksi se olikin ihan mukava, kun tuli lenkki tehtyä jo aamutuimaan kauniissa talvisessa säässä, ja näin tämä päivä on tuntunut paljon tavallista pidemmältä.

En minä käsitöidenkään saralla ihan ole laiskotellut, vaikka onkin hiljaista sillä saralla ollut. Tälläinen kasa on syntynyt kaikenlaista. Ne vaan on sellasia joita ei kovin viitti täällä esitellä kun on vähän tonttujuttujakin ja silleen. Siinä on kymmenen käsityötä, ja tietenkin päättelyä vaille. :)
1043096.jpg
Sen lisäksi kuvasin lankavarastoni, kun etsin yhtä tiettyä lankaa. Valkoinen kori on täynnä ohutta nalle color lankaa, johon myös tuo lapsi on ihastunut niin, että se on tuhannen solmussa tällä hetkellä. Paju kori on täynnä keriä, ja vasemmalla olevat siniset kerät ovat uusin ostos huopuvaa lankaa, josta en tiedä mitä tekisin. Keskellä oleva ruskea kasa on kesken olevat ruskeat villahousut huopasesta, jotka odottavat enää puntteja. Ne ois tarkotus vaippahuosuiks tulevalle vauvalle, siksi valmsitus on vähän hidastunut.
1043090.jpg


Joskus täällä oli kuva siitä hahtuva pipon tekeleestä. Nyt sain otettua uudemman kuvan. Voi olla että laitan vielä toisen kerran pesukoneeseen, mutta muuten tuli sellainen kissankorvapipo jonka halusinkin siitä tulevan. Vaikka mies kysyinkin että missä sä tota meinaat pitää? :)
1043098.jpg


Myös tontilla on tehty jonkinlaisia käsitöitä, joskin ulkopuolisen tekemänä tämän kuvan laatoitus. Suihku on tulossa ton pystyraidan keskelle. Ja lattia on jo laatoitettu noilla pienillä laatoilla, joita suihkunkin taakse tulee. Mun mielestä ihan kivat laatat onnistuttiin kiireessä hakea, kun oli tunti aikaa helsingistä ostaa laatat ja ajaa Mäntsälään. Kun laatoittaja oli jo tulossa, eikä ollut laattoja. Siitä on jo kyllä kaksi viikkoa melkein aikaa, mutta kuitenkin.
1043086.jpg
Täytyy yrittää muistaa ottaa lisää kuvia rakennuskelta, kun muuten sitä ei edes muista minkälaista kaikkea hommaa sitä rakentamisessa olikaan. Yleensä me yks veen kanssa ollaan vaan kotona, ja täälläkin sattuu kaikenlaista vaikka on helpompi vahtia kuin rakennuksella. Roskiskaapin ovi on helppo avata, ja eihän pilaantunutta ranskankermapurkkia voi mitenkään vastustaa, eihän?
1043103.jpg