Ehdin jo tottumaan elämään ilman nettiä, mutta täytyy sitten kai taas totutella tässä koneella istumaan. Vaikka ei sitä kauheasti ehdi oikeasti tässä istumaan. :) Muutaman kuvan meidän tästä "valmiista" kodista laitan, kun viime kuvat on sellasia kesken olevia.
Eli ensin tämä huone missä nyt olen. Meillä ei muuten ole viime aikoina ehditty paljoa siivoilemaan, kun tuo vauva tahtoo hereillä olo aikansa olla vaan sylissä.
1250588.jpg
Ja sitten siitä seuraava huone, jossa tuo isosisko asuupi, kuvassa nukkumassa. Ikealta ostettiin viikonloppuna tollanen sohvakin, joka sopii hyvin huoneen väreihin. Näyttää vaan kumman raitaiselta, vaikkei oikeasti ole.
1250573.jpg
Ja sitten olohuoneesta kuva.. Verhot puuttuu ja lamput roikkuu, mutta eiköhän se siitä jossain vaiheessa..
1250574.jpg
Seuraavaksi keittiöstä kuva..
1250583.jpg
Sauna, jonka lauteet kuulemma vielä vaihdetaan. Ja listat ja muita juttuja puuttuu, mutta saunomaan pääsee kyllä. Meillä käyneet huomannee ton lampun, eli nyt uskaltaa pikkutyttökin saunaan, eikä tarvi pelätä pimeetä.
1250577.jpg
Tässä osa meidän kotia, jossa on oikein hyvä asua ja elää. Teille blogin kautta rakennusta seuranneille nähtäväksi, että mikä oli sitten lopputulos.
Kerrankin kummatkin lapset nukkuvat ihmisten aikoihin, kun tuo vauva on yleensä itkenyt alkuyön. Sellaista se on.