Mulla onkin näköjään ollut tällainen luova tauko tässä blogin pitämisessä, mutta koitan tässä asiassa vähän ryhdistäytyä. :) Täällä on päivät niin täynnä puuhaa, että ei oikein ehdi koneella niin enää istua. Tai olen mä istunutkin, mutta en ole jaksanut perehtyä blogiin.

Eli jo kolme (vai neljä?) viikkoa sitten oli meillä ristiäisetkin, ja pääsankari nukkui koko toimituksen ajan.
1373173.jpg
Toi hieno rusetti on muuten haettu kukkakaupasta, kun yhtäkkiä ristiäispäivänä tajusin että ei meillä ole edes sinistä nauhaa. Mutta tiedoksenne sitten, että jos tarvitte ristiäisiin nauhaa, niin sitä saa myös kukka kaupoista. Ja ne teki siihen valmiiks tollasen hienon rusetinkin.

Normaalisti me aamuisin ollaan aina ulkona, kun sielä on niin kotona pysyy tavarat ainakin sillä aikaa paikoillaan. Jo raksa aikana tuo tyttö sai isältään lempinimeksi Liikkuva Tavara, ja tuo nimi tulee vain päivä päivältä oikeammaksi. Meidän lähellähän on toi hiihtokeskus, siis sellaisille tiedoksi jotka eivät täällä paikan päällä ole käyneet. Ja hiihtokeskuksen lähellä menee joki, ja hiihtokeskuksen kohdalla justiin on tälläinen kosken poikanen, josta ääni kuuluu meidänkin pihalle asti. Sielä me eilen aamulla käytiin. Ja vauva vaan oli rattaitten kyydissä. Sitten myös käveltiin ympäri koko pellolla menevä latu, jolla ei kylläkään muutamaan päivään ole voinut hiihtää.
1373167.jpg
Ja sen jälkeen tultiin kotia tekemään ruokaa. Välillä tuo tyttö ihan omatoimisesti yrittää paistaa jotain, kun uuni posottaa päällä.
1373172.jpg
Näin touhukkaan aamun jälkeen pitää kölliä vähän, eli mennä paapaan.. Monesti kello ei tässä vaiheessa ole edes kahtatoista, kun valoisa tulee jo kuuden jälkeen, niin silloinhan sitä jo pitää päivä aloittaa. :)
1373170.jpg