Nyt alkaa tämä porukka olemaan suht terveenä onneksi. Tai saa nähdä miten käy, ruoan jälkeen tuli vaihteeksi yksi oksennus, mutta toivin että se oli vain joku pulautuksen tapainen, vaikka sellasia ei kyllä ole aikoihin meillä ollut. Ollaan päästy jo ulos, ja sehän on mieltä piristävää.

Täällä meistä on tullut melko kaupunkilaisia, mennä porskutetaan pitkin jalkakäytäviä kuin oltais aina niin ulkoiltu. Tänään oli oikein hauska asua kaupungissa, kun tulin kahden väsyneen ja nälkäisen lapsen kanssa MLL:n avoimesta päiväkodita, niin neljä rekallista penkkariporukkaa heitteli meille taskut täyteen karkkia. Suurin osa karkeita kyllä pääty autojen renkaiden alle, kun eihän niitä sieltä tieltä päässyt mitenkään keräämään. Mutta oli silti mukavaa. Varsinkin kun en muistanut että penkkari päivä oli justiin tämä. Mutta luku intoa kaikille, jotka tänään pääsivät lukulomalle!!=)

Mä olen melkein kokonaan irrottautunut tuosta remontti hommasta. Jopa niin paljon, että en edes ole ollut valitsemassa mitään laattoja tms. Mutta toivottavasti niistä silti tulee ihan kivat. Täällä me vaan koitetaan saada aika kulumaan, kun mies tekee pitkiä päiviä talolla. Välillä meinaa käydä aika pitkäksi, joten jos on tylsää jollakulla niin tulee tänne meitä piristämään. :) Varsinkin illat meinaa olla aika tylsiä täällä, vaikka Järvenpään paras kirpputori ihan naapurissa onkin. Mutta ei sitä ihan joka päivä sielä viitti käydä, varsinkin kun sieltä aina jotain tarttuu mukaan.

Meille sinne talolle on tullut tällänen mönkijä. Mä en niin ajatuksesta tykännyt ainakaan aluksi, vaikka olihan sen kyydissä hauska istua. :) Lapset siitä riemastu vallan mahdottomasti, kun kerran sitä ollaan päästy lasten kanssa kokeilemaan. Hyvin pysy kyydissä kaksikin pikkumönkijää. Vaikka toinen meinaa väkisin mennä isonsiskon selän taakse piiloon.

Mutta sellaisia meille tänne kuuluu, kertokaahan mitä itsellenne kuuluu jos täällä käytte!